Baby serija nakita s otiscima stopala naših najmlađih

Svijet nakita s motivima naših najmlađih ne prestaje nas iznenađivati svojom raznolikošću, šarmom i originalnošću. Prisvjesci, perlice, prstenje, izrađeni od žutog ili bijelog zlata, nastupaju u mnogim oblicima i kombinacijama, na veselje majki, baka (no, da budemo iskreni i očeva i djedova). Nakit s motivima djece prilagodit će se svim stilovima.

Kod nakita s motivima beba nema jedinstvenijih motiva od otisaka naših prstiju i njihovih malenih stopala

Bilo da je riječ o rođenju djeteta, slavlju novog života, ili u prigodama poput krštenja, djeca su naš izvor radosti. Nakit kao poklon za rođenje djeteta je prvo što nam pada na pamet, ponajprije zato što simbolizira trajnost, ali sugerira i novost i prinovu; prvi poklon, prvi dijamant, prvi pravi nakit koji će majka čuvati cijelog života.

Personalizacija nakita također je otišla korak dalje; uvijek ćemo na nakit s bebinim stopalima ugravirati ime djeteta i datum rođenja, krštenja ili druge prigode, ako to želite. Bez dodatne naknade. Upravo zato smo u Jewel Conceptsu, tvrtki s višedesetljetnim iskustvom izrade vrhunskog nakita, odabrali samo najljepše modele našeg nakita za našu Baby seriju. Naši majstori draguljarskog i zlatarskog zanata s najvećom će pažnjom izraditi vaš novi, bezvremenski nakit.

Zašto naručiti Baby nakit s otiskom prsta ili bebinog stopala od Jewel Conceptsa?

Baš kao što je vaša ljubav prema djetetu beskrajna, i naša je strast prema poslu kojim se bavimo i prema našim klijentima, kojima želimo pružiti radost i vrijednost. Zato ćemo svaki komad nakita izraditi kao da je namijenjen članovima naših obitelji. S dugogodišnjim iskustvom i vještinom, usredotočenošću na detalje i posvećenošću vrhunskim vrijednostima trudimo se zadovoljiti sva očekivanja naših klijenata.

Kada su u pitanju naši najmlađi mališani, malene stvari imaju najveću vrijednost.