Jewel Concepts ručno izrađeni nakit

O nama

Tvrtka Jewel Concepts s radom je započela 2009. godine u Nizozemskoj, vođena iskusnim majstorima s dugogodišnjim iskustvom. Naš ručno rađeni unikatni personalizirani nakit od velike je emotivne vrijednosti za osobu koja ga nosi zato što isporučujemo nakit s otiskom prsta, stopala ili šape.

Tijekom proteklih 20 godina nizozemski vlasnici Jewel Conceptsa razvili su posebnu metodu graviranja otisaka u velik broj različitih vrsta nakita. Metoda rada je najstrože čuvana tajna.

Jewel Concepts u izradi nakita

Svaki kupac će uz naručeni nakit primiti certifikat o autentičnosti zajedno s oznakom dijela otiska koji je korišten u izradi nakita te potpisom Jewel Concepts majstora. Otiske izrađujemo u stvarnom omjeru (1:1). Kopiju otiska koji se nalazi na certifikatu stoga možete usporediti s prelijepim komadom nakita kojemu ste upravo postali vlasnikom.

Personalizirani nakit se izrađuje u Nizozemskoj od zlata ili srebra, a u izradi pojedinih komada nakita koristi se i drago kamenje (dijamant ili cirkon). Uz posebnu pažnju koju pridajemo kvaliteti, autentičnosti i osobnom karakteru svakog izrađenog komada nakita, velike napore i resurse ulažemo i u stalni razvoj naših proizvoda i metoda rada. Inovacije su ključni dio našeg rada i neprestano radimo na traženju i razvoju novih ideja. Naša serija “Portret” je samo jedan od primjera novih postignuća u Jewel Concepts pristupu.

U Hrvatskoj proizvode Jewel Conceptsa predstavlja tvrtka Vilinska tvornica j.d.o.o., Breg 30, 10362 Kašina, OIB 07373822214.